Si hackerii s-au suparat pe Boc

Astazi de dimineata am vazut in newsletterul de la ProTV o chestie pe cat de haioasa pe atat de ingrijoratoare.

Titlul din newsletter zice: “Hackerii romani cer demisia lui Boc! Au spart un site guvernamental” iar faza este cat se poate de adevarata. Ce este mai important este ca si hackerii au ajuns la concluzia ca ceva … scartaie !!!?!!

O alta parte ingrijoratoare este ca site-urile oficiale se pot sparge. Acum au pus un mesaj maine pot sa schimbe procente sau pasaje din legi. Pot sa posteze anunturi care pot bulversa moneda nationala, bursa si o gramada de chesti economice iar pana se prinde cineva raul a fost facut.

In continuarea postului va las sa va delectati cu mesajul trimis de hackerii care se semneaza: “Comunitatea hackeriilor romani pentru o Romanie libera”

“NE E RUSINE SA TRAIM IN ACEASTA TARA, NU AVEM BANI, MANCAREA E SCUMPA, BIROCRATIA E MARE, PENSIA NU O MAI APUCAM. DEMISIA LUI EMIL BOC – JOS GUVERNUL BOC. ROMANIA TREZESTETE

PS Greseliile de ortografie le apartin lor. Iar daca greseliile apartin defapt unor tineri atunci cel care se ocupa de securitatea site-ului ar trebui sa isi dea imediat demisia . (SA fie cumva cei de la transmisiuni speciale?)

Sursa: ProTV newsletter

1 Comment

  1. Asta demonstreaza inca odata cat de putin investesc in securitatea site-urilor si cat de mult se gandesc sa isi umple buzunarele proprii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *