Conferinta NASA: Descoperire cu impact in Astrobiologie

Astazi 2 Decembrie 2010 ora 21:00 (ora Romaniei) NASA a anuntat o conferinta pentru a prezenta descoperiri in domeniul Astrobiologiei, descoperiri care vor avea un impact deosebit in originea, distributia si viitorul vietii in Univers.

Link comunicat oficial: http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

Conferinta o puteti urmari live pe:

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

Sa vorbeasca NASA cumva de descoperirea unor dovezi concrete care sa sprijine viata in univers? Mai ales ca in ultimii ani incepe sa se recunoasca la nivel oficial existenta vietii extraterestre. Incepand cu Vaticanul care a recunoscut posibilitatea vietii in univers apoi Guvernul Marii Britanii care a desecretizat dosarele OZN si in vara asta China care practic a fost survolata de o gramada de ori de obiecte presupuse a fi OZN-uri.

Sau conferinta este doar un pas alaturi de cele descrise mai sus care sa pregateasca treptat treptat populatia planetei pentru un eventual contact oficial.

UPDATE: Concluzia conferintei asa cum am inteles-o eu o gasiti aici O noua descoperire in Astrobiologie prezentata de NASA. Chiar daca nu a fost o descoperire a vietii in spatiu, este la fel de importanta deoarece deschide posibilitatea mai multor tipuri de viata in univers decat stiam pana acum o zi.

1 Comment

  1. nasa nu dezv alue tot ce stie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *