Inconjurati de vise

Zilele trecute am avut o discutie cu fratele meu. Desi el nu prea a fost de acord cu mine totusi am hotarat sa scriu pe blog despre aceasta. Sa nu ma mai intind prea mult cu introducerea, trec direct la subiect.

Spuneam asa: “Tot ce este in jurul nostru a inceput cu un vis.”

Fiecare lucru oricat de banal, a fost visul cuiva. De exemplu becul a fost visul lui Eddison, a fost visul de a face lumina folosind curentul electric. Iar pentru asta a facut peste 11 000 de experimente pana cand inventia sa a si functionat. Daca stau si ma gandesc bine nu suntem inconjurati doar de vise ci si de sperante. Cati din voi si-ar fi pierdut speranta de a mai face becul sa functioneze dupa 100 de incercari nereusite? Dar dupa 1000 ?

Este gresit sa visezi? Ca in cazul orcarui lucru ce e prea mult strica, dar sa visezi nu e nimic rau este inceputul unui lucru nou care poate schimba viitorul in feluri nebanuite.

Iar ca si concluzie eu sunt convins ca suntem inconjurati de vise si sperante. Nu arata putin mai frumoasa viata atunci cand te gandesti la tot ce e in jurul tau in felul acesta?

1 Comment

  1. Tu ca deobicei nu intelegi ce zic,nu am zis ca ii rau sa visezi, ci ca ii rau sa traiesti intr-un vis ;) daca visezi fara sa tii cont de realitate,cand te vei trezi intr-un final(si asta se intampla de fiecare data)nu te poti adapta schimbarii.
    Visele sunt vise, realitatea ii realitate. Is bune si visele ,dar cei mult strica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *