Primul Christmas Party la IMO

Acum putin mai bine de o luna mi-am schimbat locul de munca si am venit sa lucrez pentru IMO (Internet Marketing Online).

Joi seara am fost la primul Christmas Party organizat de firma. Probabil ca printre angajati vor fi si nemultumiti (am mai vazut asta pe cand lucram la Softvision si am fost intr-o croaziera organizata de firma) dar eu sa fiu sincer chiar m-am distrat.

Petrecerea sa organizat in Club 30 din Timisoara. Un club destul de dragutz frumusel aranjat (dar sa nu uit izolarea fonica de pe tavan facuta cu cofrage de oua vopsite in negru – ochiul meu format de cand administram Club Orizont vede tot :D ).

Muzica pusa a fost specifica cluburilor, ritmata dar pe care poti sa dansezi, sa te “zbatai”  si cu trecerile dintre melodii “line” (chestie importanta pe care am invatat-o tot pe vremea cand administram Club Orizont)

Revenind la party. La intrare am fost intampinati de cativa dintre colegii si colegele care s-au ocupat de organizare, cu care am ciocnit un pahar de sampanie, apoi tot ei ne-au dat din partea firmei un cadou, o pungutza (nu cu 2 bani) cu … altceva.

Bufetul suedez era deschis si la liber, iar fiecare din noi primise un bon de consum preplatit pentru bauturi. Odata cu venirea fetelor care multe din ele erau costumate in diverse feluri si ringul de dans sa umplut iar cheful a pornit in putere.

Nu puteam sa nu remarc si animatoarele aduse de Club 30 care dansau pe bar.

Ca si concluzie eu m-am simtit foarte bine, colegii sunt foarte sociabili si chiar daca marea majoritate eram “calculatoristi” asta nu a insemnat ca a fost o petrecere de tocilari. Nici macar pe departe . (sa ne fi vazut a doua zi :P )

De abia astept urmatorul party :D

PS: Din pacate nu am inca o poza dar imediat ce fac rost de vreuna am sa o public.