Asigurarea Obligatorie Auto Online

A trecut Crăciunul și Anul Nou. Pentru mine e semnalul ca trebuie sa îmi reînnoiesc asigurarea obligatorie auto sau RCA-ul.

La cine apelez?

Astăzi firmele de Asigurări erau închise, Mol-ul la fel asa ca am dat pe Google și am găsit un site rca-ieftin.ro unde poți sa iți faci asigurarea online indiferent ca ești persoana fizica sau firma, pentru orice fel de autoturism cu plata prin Card.

Pentru ca nu aveam alternativa am completat formularul cu datele din talon (putere motor etc.) CNP-ul adresa și am primit o lista cu ofertele mai multor firme.  A trebuit sa și atașez o fotocopie a talonului înainte de a încheia.

Acum aștept sa o primesc. Inca nu ma sunat nimeni dar … era prima zi din an probabil erau și ei beți de la Revel.

PS. pentru ca am discutat acum câteva zile cu un prieten ce se întâmpla dacă ești lovit de cineva care nu are asigurare tot pe site am găsite-ul lor și răspunsul. Exista o asociație numita Fondul de Protecție a Victimelor Străzii. Acesta va poate despăgubi. Detalii la 021 319 13 02

PPS: Voi cu ce asigurători ați avut personal probleme ?

www.rca-ieftin.ro

UPDATE:

Asigurarea a venit a doua zi. Plata sa făcut direct la curier după ce am deschis în fata lui plicul și am găsit asigurarea ok, pe lângă asigurare am primit și un formular de înțelegere amiabil (sper sa nu îmi folosească) .

UPDATE 2:

alte site-uri care încheie asigurarea obligatorie RCA online atât cu plata prin card cât și la curier sunt:

eMag Asigurari, Astra Online, Asiguratorii, Plata RCA

1 Comment

  1. Am luat si eu tot prin RCA ieftin si mi-am facut tot la ei si asigurarea de locuinta, a fost ok si la mine au venit a doua zi si nu stau in Bucuresti. Au servicii bune si imi place ca pot sa compar preturile. Daca ar fi sa iau de la un asigurator nu am decat oferta lui de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *