O noua tableta la pret mai mult decat accesibil Creative ZiiO 7″

Sunt fan al ideii de Tablet PC tocmai de aceea urmaresc fiecare aparitie in acest sector.

Azi dimineata cand imi citeam email-ul in oferta eMag (da da stiu … tot de astia amintesc ca ei ma bombardeaza cu newslettere si pe deasupra pot scoate si un mic procent din vanzari) am vazut ultima aparitie de pe la noi in domeniul Tablet PC-urilor, Creative ZiiO de 7″

Iar scorul este de …. 1.169 RON (aici ma simt putin frustrat pt ca eu am o tableta chinezeasca Haipad MID 701 – de care sunt multumit – cu proc de 720 MHz pe care am dat 750 de RON iar asta are procul 1 GHz)

Revenind la tableta are instalat Android 2.1, procesor de 1 GHz ZMS-08 HD Media-Rich, 8 GB Mem interna si slot de expansiune SD Card pana la 32 GB, bluetooth, wireless bineinteles, iesire HDMI, accelerometru si camera web VGA.

Zic eu ca ajunge la nivelul lui Galaxy Tab la un pret de aproape 2 ori mai mic. Ce sa mai vb de iPad 1 (update … intretimp a aparut iPad 3) care inca nu are webcam si nici nu poti folosi 2 aplicatii simultan iar la scor ….. fratele meu nici nu ma mai gandesc.

Tablet PC – Creative ZiiO 7″  – pret: 1.169 sau resigilat la 739 RON

Daca esti in cautarea unei tablete ieftine vezi tabletele Alldro, preturile sunt pentru toate buzunarele si au configuratii de asemenea pentru toate buzunarele.

2 Comments

  1. Cu ceva instructiuni in romana pentru Haipad MID 701 ai putea sa ma ajuti?Multumesc!

    1. @corneliu, ce anume nu sti sa faci cu Haipad-ul? Pe el este instalat Android 2.1 initial eu am upgradat la 2.3 inainte de a o vinde. Totul sta in Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *