Povestea mitei de la vami si a vamesilor luati pe sus …

In seara asta am butonat televizorul iar peste tot se vorbea de cel mai nou scandal din Romania (doar circul si painea mai linisteste poporul nu?), despre “Scandalul Vamesilor” care luau mita pentru a inchide ochii la tirurile cu … cu ce or fi in ele (Tigari?).

Foarte bine!!! Dupa fapta si rasplata cel putin asa ar trebui sa fie . Totul bine pana acum exceptand faptul ca in spatele acestor lucruri cred eu ca se mai ascunde ceva. Ceva ce inca nu suntem constienti.

Ce mi-a placut foarte mult a fost prezentarea cu tabla de sah in care pionii sunt sacrificati (vamesii) si rand pe rand toti pana la Rege si Regina unde … se opreste treaba, ca cica nu se stie cine sunt. (Da sigur. :P )

Ma gandeam eu asa. Vamesii castigau suficient sa isi faca vilele alea ce le tot perchezitionau mascatii, superiorii vamesilor castigau si mai mult (normal sefu ia intotdeauna mai mult) si asa mai departe. Acum ia ganditi-va cat au castigat cei cu tirurile daca tot ce sa vazut pe la tv era doar mita cat a fost profitul de la tigarile vandute (daca erau tigari) cine sunt cei din spatele acestei afaceri si mai cu seama ce au facut ei cu banii astia (ca doar nu ii tin la ciorap)

Si … gata cu teoria conspiratiei, e tarziu, maine iarasi la lucru (din ala cinstit fratilor unde nu iti da nimeni mita nici daca te rogi :)) ) iar eu ma duc la culcare !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *