Sa castigat la LOTO … iarasi de Paste

Sa castigat la loto si daca imi aduc aminte ce ziceau la TV este al treilea cel mai mare premiu din istoria loteriei. Nu asta este important. Nici macar orasul din care este castigatorul. Poate este important ca sa anuntat 2 trageri duminica si fix in a doua din ele sa castigat. (daca se castiga in prima extragere ce se mai raporta in a doua :) se dadeau planurile peste cap)

Ma intreb eu cum … (era o expresie care nu are ce cauta pe blog acuma de Paste), cum de exact de cate o sarbatoare mare se castiga premiul. Cred ca statistic este mai usor de castigat cele 6 numere de 2 ori la rand decat ca in fiecare an sa se castige fix de Paste sau de revelion sau de Craciun. Nu? (drept e ca ce cateva ori sa castigat cu o zi, doua diferenta) dar asta din cauza ca nu cadea extragerea fix de sarbatoarea respectiva.

Concluzie. Ori sunt eu paranoic ori traim intr-o tara in care chiar si jocurile de la loteria nationala sunt masluite. (Pfff … am zis eu asta? :D)

1 Comment

  1. deee, si eu cred ca-s masluite, si de aceea nu cred c-am sa m-ai joc la loto in romania. ma tenteaza sa joc la euromillins, cu toate ca nu-s un norocos si costul este mai mare, am sa-mi incerc norocul. fain este faptul ca la euromillons ti se returneza banii atunci cand joci primul bilet, cool nu? ha. imediat ce-mi fac card, am sa joc 3 variante in total de 22$ sa vad ce iese si d-aici. daca iese ceva am sa va anunt. numa bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *