Cheful de la 10 ani de la terminarea liceului

Asa cum am promis vineri cand am scris postul “10 ani de la terminarea liceului” am revenit cu detalii de la cheful de vineri seara.
Cum toata lumea isi imagineaza odata ajunsi acolo fiecare a socializat unul cu altul, a vorbit cu fostii profesori si a incercat sa se simta cat mai bine posibil. (Unii insa au exagerat cu lichidul ala ce are multe grade :P )

Cheful sa tinut in sala hotelului Lido (foarte frumoasa sala dar nu am sa intru in detalii), admosfera a fost intretinuta de un DJ care in principiu a pus muzica faina. Mancarea a fost buna, mai ales aperituvul care a fost bogat.

Sfarsitul chefului a culminat cu un tort mare de ciocolata pe care scria “Liceul de informatica Grigore Moisil clasele a XII-a A,B,C,D,E Promotia 2001”. Tortul a intrat desigur pe melodia “Ani de liceu”

Intrarea tortului o puteti vedea in clipul de mai jos (imaginile au fost filmate de prietena mea Roxana – eu ma vad la un moment dat spunanad “Nu ma filma pe mine” :P)
Daca la intalnirea de la scoala si cand sa strigat catalogul fiecare a vorbit despre el aici la chef am reusit sa vorbim mai pe indelete cu cei care in scoala mi-au fost apropiati, ne-am amintit intamplari de … demult si am povestit fiecare planurile lui de viitor.

Cam asta e povestea chefului restul a fost … distractie :)

PS. Care aveti pozele trimiteti si incoace :)
Si clipul video de la intrarea tortului (scuzati calitatea imaginii):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *