Tocmai am descoperit Dropbox-ul

Daca era sa îmi mut fișiere de pe un comp pe altul luam stick-ul USB dar de cele mai multe ori cînd îmi e lumea mai draga ma trezesc ca stick-ul e pe acasă în loc sa fie în buzunar. Asa ca după ceva căutări la aceasta problema am găsit Dropbox.

Dropbox este un serviciu de hosting de fișiere dar ce aduce nou este ca odată ce îți instalezi un mic program dat jos de pe site-ul lor orice fișier îl copiezi în directorul “sheruit” se va uploada singur în contul tău Dropbox. De acolo poți sa îl scoți cînd vrei pe orice calculator pe care îți instalezi același program sau direct din browser fără sa mai fi nevoit sa aștepți X minute și sa introduce coduri captcha cum e în cazul lui Rapidshare sau altele de gen.

Contul este gratuit și ai 2 GB spațiu, uploadul și downloadul merge destul de repede (nu am făcut un test de viteza încă) și poți “sa faci rost” de spațiu pana la 8 GB gratuit convingînd prietenii sa se înscrie și ei de pe un link personalizat (ca cel de mai jos :D ). Pentru mai mult spațiu exista și varianta plătita ….

Vrei sa iți faci și tu un cont ? Intra pe Dropbox

2 Comments

    1. Autor

      @phidas, fiecare cu nevoile lui, Si eu stiam ca e ceva de file sharing dar pana nu l-am instalat pe Android si am vazut ce face foloseam rapidshare-ul ca puteam sa dau la altii chiar daca nu aveau cont facut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *