Cum isi prezinta Apple proiectul pentru noul lor sediu

Ieri 7 iunie Steve Jobs sa prezentat in fata consiliului orasului Cupertino pentru a prezenta noul lor sediu. Pentru cine a mai vazut vreo prezentare sustinuta de Steve Jobs (seful de la Apple) isi poate inchipui cat de a laudat noul proiect imobiliar.

Noul sediu vrea sa aiba o forma circulara si sa gazduiasca in aceeasi cladire de 4 etaje 12 000 de angajati. (chiar astazi am citit ca sararul de inceput la Apple este undeva la 3500 Dolari/luna deci intro zi de salarii ar trebui sa plateasca undeva la 42 de milioane de dolari si asta presupunand ca toti au salarul minim :) vreau si eu )

Noul Sediu va fi inconjurat de 6000 de arbori si va avea parcare subterana pe 4 nivele.

Mai jos am pus un video de 21 de minute in care puteti vedea exact despre ce am vb. Ce mi-a placut in schimb, pe la minutul 11 i se pune o intrebarea “Ce beneficii vor fi pentru locuitorii din Cupertino” iar raspunsul lui Jobs: “Suntem cei mai mari platitori de taxe din Cupertino …” Cu alte cuvinte daca noi plecam voi nu prea o sa o duceti bine iar daca nu aprobati noua cladire noi ne gasim alt oras :)

Daca Jobs vroia sa faca in Romania o cladire din aceasta intrebarile consilierilor locali erau ceva de genul: Pot si firmele mele sa profite ? Sti noi nu aprobam decat daca contribui si tu la buzunarul nostru sarac, deci la ce sa ne asteptam? etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *