Cum se face link building pentru Base :)))

Astazi pe cand administram unul din blogurile pe care mogulesc eu am descoperit la sectiunea comentarii un trackback la pagina de Wikipedia a “dragului si mult iubitului nostru conducator” Base.

De curiozitate intru pe pagina sa vad cum anume a ajuns trackback-ul acela (trackback-urile se trimit automat de bloguri atunci cand se posteaza un articol care are link catre un alt blog) pentru ca site-ul meu www.step-by-step.ro se ocupa exclusiv de tutorialuri si stiri din IT si sub nici o forma nu aminteste de politica sau oameni politici.

Bineinteles ca pe wikipedia pe pagina lui Base nu era un link catre blog-ul meu in concluzie cineva se joaca de-a link-buildingul fara sa respecte prima regula de moralitate cea a schimbului de link-uri. In concluzie trackback delete.

PS. Stiti cum se zice, “Frate frate da branza e pe bani” – asa si cu link-urile vrei link de la mine il pui si pe al meu la tine . Nu ca m-as fi asteptat sa am link pe pagina lui Base si nici nu ma intereseaza sa ma afisez pe langa niste politici care eu nu le aprob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *