Noul Dallas incepe din 2012

UPDATE: Dallas a inceput, vezi aici mai multe detalii.

Va mai amintiti de serialul Dallas? Pentru cei mai tineri (generatia Hanna Montana) Dallas a fost primul film serial de succes care a fost difuzat dupa revolutie (sper ca imi amintesc corect chestia asta cu primul serial). Imediat dupa revolutie cand am fost cuprinsi de libertate si … capitalism Dallas a fost un model de viata spre care tindeam foarte multi.

Bineinteles pe atunci eram destul de mic aveam vreo 8- 9 ani si nu gandeam asa acum odata cu anuntul ca din vara lui 2012 Dallas va reveni pe ecrane m-a facut sa imi amintesc despre actiunea filmului prin prisma a ce gandesc si stiu astazi.

Din ce am auzit se pare ca vetaranii familiei Ewing, JR, Bobby si Sue Ellen vor fi singurii din vechea garda care vor mai aparea in serial, iar actiunea se va invarti in jurul fiilor lor John Ross si Christopher. Mai jos puteti vedea genericul noului serial facut in stilul genericului vechi dar cu tenta mai moderna. Iarasi din cate am auzit multi fani ai vechiului serial au strambat din nas la vederea noului generic. Mie in schimb imi place.

 

1 Comment

  1. se vede ca erai cam mic.Atat de mic ca nu erai nascut. Dallas a fost cam ultimul serial american difuzat in comunism din anii 80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *