Cum se revine la Yahoo Mail Classic

De vreo 2 saptamani Yahoo si-a actualizat interfata serviciului de email cu o interfata mai prietenoasa. Chiar si asa cei mai putin dornici de schimbare au cautat in “disperare” un buton, o optiune ceva sa se intoarca la interfata cea veche dar fara succes.

Vesti bune !!! Am aflat un mic truc (hai sa ii zicem hack sa nu zica lumea ca habar nu am cum se vb in termenii specifici calculatoristilor), prin care se poate reveni la vechea interfata a lui Yahoo Mail Classic.

Articolul il veti gasi pe site-ul Step By Step la link-ul: http://step-by-step.ro/internet/schimba-yahoo-mail-new-in-yahoo-mail-classic/

Bafta !!!

10 Comments

 1. S-a rezolvat singur,cred ca a fost o problema de la ei
  Multumesc

 2. Salut
  Un ajutor daca se poate.Nu pot atasa nimic la mail,nici macar un fisier in word de 24 kb,am incercat cu explorer,cu modzila,crome,de pe calculator,de pe laptop(digi mobil),am schimbat la vechiul mail(multumesc foarte mult) si nimic
  Multumesc anticipat
  Dragos

 3. Am o problema aparuta azi.De o buna perioada trebuia sa introduc la ficare trimitere codul antispam.Azi am fost blocat total pe motiv ca am o problema si trebuie protejati destinatarii. ce sa fac? Ajutooor!!

 4. am o varianta mai usoara…..
  schimbarea rezolutiei ecranului intr-una mai mica…. apoi intri in mail-ul tau si ai o optiune Return to old (last) version of Yahoo mail….

 5. nu pot deschide inbox in yahoo mail

  ESTE BLOCAT SECURITY

  1. Autor

   @constantin voicilas, nu prea inteleg de ce nu poti deschide INBOX-ul. Poti sa adaugi mai multe detalii? eventual daca poti sa faci un printscreen ?

 6. nu pot deschide inbox in yahoo mail

 7. Multumim muuult de toot! era chinuitor in varianta noua!Acum…e mult mai bine!

 8. Multumesc! Ma chinuiam de ceva timp sa schimb interfata, deoarece intampinam probleme la citirea mail-urilor. Acum e super :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *