Oare ce sa mai scriem pe blog

Initial blogul era un jurnal online care putea fi citit de toata lumea. Astazi blogul este un altfel de site in care fiecare pagina noua este un alt articol.

Acum vreo 2 saptamani am primit un comentariu la postul cu numele “Cum sa iti cumperi cel mai bun laptop“.

acid2006 spunea : “Doamne mare e gradina ta….Admin, ti-ai facut blog ca sa respunzi la toate intrebarile astea? Cat despre voi, cei care puneti intrebari, exista google fratilor…dar lenea din voi….ca deh suntem romani…”

Probabil ca acid2006 nu stie ca Google este un motor de cautare, nu are articole ci le gaseste pe a celorlalti. (il scuzam ca deh e doar roman :P )

Si atunci totusi ma intreb eu ce sa scriem pe bloguri? Sa spunem ceva de genul … “Azi dimineata m-am trezit, eram in intarziere la servici, am baut o cana de ceai si am ciupit o bucatica de salam din frigider si ….” iar seara “Vai sunt rupt dupa o zi de munca . Vreau sa dorm .” Era mai multumit acid2006?

Sau daca totusi ai un blog incerci sa faci ceva constructiv. Eu am ales sa public bancuri si articole care mie mi s-au parut interesante pe care le-am citit in diverse locuri si le-am adunat la mine, evenimente la care am participat si posturi mai din domeniul meu adica legate de calculatoare (asa cum e si cel numit mai sus.)

 

Un blog care merita citit este: “Gura mea e sloboda“. Recunosc ca este un blog muncit. Sa scrii articole de genul: “Povestea vorbei – A da bir cu fugitii”, “Povestea vorbei – A face pe mortul in păpușoi” sau “Coana Miţa biciclista” necesita timp si documentare.

Voi ce scrieti pe bloguri?

3 Comments

  1. imi place sa ajut oamenii, cam la asta se rezuma blogul meu…cateva info-uri, tutoriale…chestii utile :P

  2. Trebuie sa recunosc ca si mie imi plac blogurile tematice si care contin informatie utila, in principal pentru ca sunt scrise de oameni pasionati de subiectul despre care scriu si experienta isi spune cuvantul. Daca dai de un blog bine pus la punct, poate sa fie mai util sa-l citesti decat sa scanezi prin 30 de pagini de rezultate de la google care indexeaza tot ce prinde. Dar adevarul e ca fiecare e liber sa scrie si sa citeasca ce vrea.

  3. Eu sunt de parere ca fiecare scrie pe blogul sau absolut tot ce vrea sufletelul lui! De exemplu, eu scriu tot ce’mi trece prin cap..ganduri, sentimente, pareri, framantari..un fel de jurnal online! Se intampla ca un articol sa contina doar un link cu o melodie, pt ca melodia aia imi reprezinta starea ce’o am in momentul ala! Si, referitor la comentariul d.lui acid2006 , cum fiecare e liber sa scrie absolut tot ce vrea pe blogul sau, la fel, fiecare e liber sa citeasca ce vrea….Nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *