De pe meleagurile lui zoso …

Pentru ca sunt in vacanta (mai am cateva zile pana se termina concediul) am cam neglijat blogul dar … hai sa scriu in cateva cuvinte pe unde am fost. Cateva zile in Felix la plaja apoi in Brasov sau asa cum am scris in titlu pe meleagurile lui Zoso (stiu, stiu am folosit numele lui mai mult pentru a mai castiga un keyword dar … na si eu trebuie sa traiesc :D )

De cate ori ma plimb prin Brasov de fiecare dara ma mir de sistemul lor de parcari. (toate locurile sunt blocate si inchiriate asa ca desi ar fi locuri libere pentru toata lumea ele stau faain frumos goale si blocate)

De data aceasta nu a fost nimic organizat in Piata Sfatului ca in celelalte dati dar am gasit un magazin de inghetata foarte fain. Un fel de autoservire in care exista doua tipuri de pahare de 5 lei (250 ml) si 7 lei (400 ml) iar tu poti singur sa iti pui ce tipuri de inghetata vrei (visine, lamaie, mere, alte fructe, cioco, vanilie, etc) cat de pline poti. Plus ca mai gasesti tot felul de bombonele si ciocolata rasa care poti sa o pui peste inghetata. Toata treaba asta o gasiti pe strada Republicii la Icecreamland.

Va mai pot recomanda gogosile de la localul Come Back – gasiti specialitati nemtesti de patiserie (Piata Sfatului).

Prin cluburi nu am umblat asa ca la partea cu viata de noapte nu va pot recomanda nimic.

E … cam atat.

PS. Parcarile astea din Brasov (zic eu omu dependent de masina ca altii de nicotina)

PPS. Nu l-am intalnit pe Zoso :P dar nici nu l-am cautat :D

 

1 Comment

  1. aveam pofta de o inghetata si am intrat in primul loc unde am gasit, la icecreamland, in piata sfatului… cea mai proasta inghetata pe care am mancat-o in viata mea… multe sortimente, colorate foarte diferit, dar cu aproape acelasi gust de bleah… cred ca e prima inghetata pe care am aruncat-o de cand ma stiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *