I had my moments

De ceva vreme am inceput sa scult muzica country iar una din piesele mele preferate este Moments cantata de trupa Emerson Drive.
Piesa este una trista nu stiu de ce ma atras prima data, poate pentru ca viata fara putina drama nu este asa interesanta.

Videoclipul piesei si piesa vorbesc despre momentele bune pe care fiecare le are in viata chiar daca acum esti intr-o situatie mai grea. Videoclipul incepe cu un tanar care se urca pe un pod cu intentia de a se sinucide, are in mana o scrisoare de adio dar un vagabond il trage de maneca intreband de ceva maruntis.

Cei doi incep sa vorbeasca iar vagabondul ii povesteste ca nu a fost dintotdeauna asa. A avut si el momentele sale, momente in care a facut lucruri de care nu credea ca e instare (in sensul bun), oameni la care a tinut si care la randul lor au tinut la el.
Tanarul incepe sa se gandeasca si el la momentele fericite din viata sa si la cine ii va simti lipsa. Iar in final renunta sa isi mai ia viata.

Dupa ce am ascultat-o de cateva ori am inceput sa ma gandesc la toate astea si la faptul ca foarte multi dintre noi au impresia ca nu conteaza in marea schema a lumii. Poate este asa, la nivel global lipsa unui individ nu este resimtita deoarece diversitatea de oameni imediat va umple golul dar la nivel mai mic, pentru cei apropiati (rude, prieteni) lipsa cuiva este resimtita mult mai mult sau mult mai adanc.

In weekendul ce tocmai a trecut s-au implinit 7 ani de cand a murit bunicul meu. Si chiar daca 7 ani este o perioada foarte lunga eu inca resimt pierderea lui.

De-a lungul vietii fiecare are momentele lui bune, momentele in care va fi imbratisat de persoanele dragi, prima dragoste, reusitele pe plan profesional si familial si momentele in care prin lucruri marunte schimba viata celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *