Reteaua 3 – eMag revine cu un nou concurs

Dupa sucesul concursurilor Reteaua 1 si Reteaua 2 eMag tocmai a lansat Reteaua 3 un concurs cu premii in bani (100.000 EURO) si peste 1200 premii in telefoane, carduri de cumparaturi, iPaduri.

Sistemul de joc este acelasi, trebuie sa raspunzi la intrebari pentru a face puncte. La un quizz completat corect castigi 200 de puncte. La 1000 credite inseamna 1 sansa in concurs.

De asemenea daca cumperi de la eMag pentru fiecare leu cheltuit primesti 5 puncte.

Concursul este mai vast de atat dar din pacate inca nu am avut timp sa studiez regulamentul de joc. Am sa revin cu detalii.

Link concurs: http://reteaua.emag.ro/reteaua

3 Comments

  1. nu stiu ce concurs este asta reteaua e cu quizuri cu raspunsuri pe net mi se pare o cacealma adica nu este corect concursul daca este concurs de ce se da [pe net raspunsurile de-a gata asta numai se numeste concurs incerc sa intru si nu pot sa intru in reteaua 3 ca ma baga pe o harta si nu ma lasa sa raspund la intrebarile quizurilor si probleme am avut si cu seatul de la fabrica de masini 2 astept raspuns de la dvs mariana dinita

    1. @dinita mariana, pe acest blog eu doar am prezentat existenta concursului Reteaua 3 – eu nu sunt organizator sau moderator al acestui conc.urs. Raspunsurile care se dau pe internet sunt date de realizatorii altor site-uri care doresc prin acest lucru sa ajute alti utilizatori sa aiba sansa de a participa si de a invata diverse informatii noi. De asemenea prin publicarea raspunsurilor isi atrag vizitatori pe propriile site-uri.
      Legat de fabrica de masini 2 – prin “seat” va referiti la marca Seat?

  2. E interesant si sunt sigur ca va atrage clienti. Oricum cei de la emag sunt oameni seriosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *