Vocea Cosminei Păsărin pe GPS-urile Serioux

In newsletterul de la go4it.ro am citit astazi despre noul model de GPS vandut sub brandul Serioux. Nimic deosebit aici. Se pare insa ca Asesoft (compania care detine brandul Serioux) a vrut sa isi scoata in evidenta noul GPS aducand vocea unei “vedete” (am pus in ghilimele vedeta, ați observat nu?) in lista de voci care te ghideaza in timpul mersului.

Despre capacitatile sale tehnice pot sa amintesc ca are un ecran HD cu rezolutia de 800 x 640, Bluetooth cu functia DUN (poti sa iti conectezi GPS-ul la telefon si astfel sa folosesti pe el internetul)

Procesorul si modulul GPS este Centrality Atlas V. Nu am reusit sa gasesc o lista oficiala a specificatiilor acestui modul GPS dar pe net pe undeva am aflat ca Centrality a fost achizitionata prin 2007 de catre Sirf – deci ar trebui sa fie ceva de capul lui. (nu bag mana in foc)

Revenind la GPS-ul Serioux are 128 MB ram si 4 GB mem interna care poate fi extinsa prin intermediul unui card Micro SD. Are port USB si sistem de operare Microsoft Win CE 6.0

Softul de navigatie este Sygic Drive 10 despre care sincer sa fiu nu am auzit pana acum eu sunt fan iGo iar in prezent am un GPS Smilo HD 5.0 cu iGo Primo de care sunt foarte multumit.

Totul bine si frumos pana aici. Revenind la vocea care ar trebui sa il faca sa se vanda ca painea calda am auzit 2 sample-uri puse la dispozitie pe go4it.ro.

Dupa parerea mea un dezastru. Acum cand scriu acest articol nu tin minte cum e vocea Cosminei Pasarin dar sample-urile dau o voce groasa deloc atragatoare. Mult mai bine e vocea “Ioanei” din iGO.

Puteti asculta si voi mai jos :

GPS-ul este disponibil in 2 variante prima doar cu harta Romaniei la pretul de 399 RON si a doua cu harta Europei la pretul de 499 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *