La piata cu bunica :P

Sambata dimineata (dimineata fiind pe la ora 10 si ceva). Bunica-mea ma roaga sa o duc pana la piata sa o ajut sa cumpere ceva legume, carne etc etc.

Ok. Ma imbrac, prietena mea vrea si ea sa vina, ne urcam toti 3 in masina (eu, bunica si prietena mea) si mergem spre Piata Bade Cartan sa cumpere cotlet. Ajungem acolo luam cotletul. Piata e in constructie dar partea unde se vinde carne inca e deschisa. Pe langa gardurile de protectie cateva tarabe improvizate cu cureluse de ceasuri si alte chinezaii.

Restul tarabelor (cele unde sunt legume) s-au mutat temporar in piata Traian. Plecam cu masina catre noua locatie a pietii si bineinteles ca nu gasesc loc de parcare. Geniile care au mutat piata au mutat doar mesele la locurile de parcare s-au gandit din parti.

Am facut cateva ture pe stradutele din jur si gasesc un loc de parcare la cateva sute de metrii de piata. Urc bordura, zic in cand ca fuck … iara bani pe echilibratu rotilor (eu sunt mai zgarcit asa din fire). Ne dam jos din masina si un miros de … pipi (sa nu zic altfel) te izbeste. Cine cunoaste stradutele alea din jurul pietii Traian cu o gramada de imobile lasate in paragina sau pe mana tiganilor (am zis cumva tigani? hmmm trebuia rromi? oricum le-ai zice tot o apa si un pamant sunt majoritatea – scuze pt restu) stie ce mizerie si ce mirosuri sunt.

Ajungem in piata si bunica se intalneste cu o cunostinta. Se saluta si vb putin. Putin pentru ca o doamna (o vedeti in poza) sa suparat foarte tare ca ii stateam in fata tarabei si bineinteles pierde clientii. Face o gura de parca e sfarsitul lumii (zic in gandul meu “stricati-sar varza si ardeii”). Asa de curiozitate cand inchiriezi o taraba in piete, inchiriezi si spatiul din fata ei sau culoarele sunt pentru clienti?

Mergem mai departe facem piata ne intoarcem tot pe acolo si eu cu telefonul repede fac o poza sa prind individa sa o pun pe blog nu de alta dar am cam lasat blogul de izbeliste saptamana asta si nu am mai scris nimic pe el.

AAA sa nu uit. Dati si voi un like la postul cu individa ca poate din cunostinte in cunostinte ajunge si pe wall-ul vreunei cunostinte de a ei sa se vada si ea pe net :P (na si uite ca imi fac reclama mascata :PPP )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *