Jocul Anno1777 plateste?

Scriam mai demult despre Anno1777 un joc de browser pur romanesc care nu prea aduce nimic interesant in storyline sau grafica dar care pe langa majoritatea jocurilor de gen da voie jucatorului sa isi retraga banii pe care i-a depus sau care i-a castigat in joc.

Desi intram zilnic si imi puneam personajul din joc sa munceasca (lucru de 2 minute/zi) eram sceptic ca fara sa depun eu bani pot sa retrag ceva de acolo. In ultimele 6 luni din cele 2 minute pe zi s-au strans 29 de EURO si eram curios sa vad daca chiar ii si primesc.

Am facut cererea de retragere prin Paypal si in 1 zi am primit banii . Atentie totusi firma administratoare ia un comision de 25% din bani asa ca din 29 de EURO am primit 21.75 EURO.

Vedeti mai jos imaginile:

Asa arata in joc cererea de plata imediat ce este executata. Se poate vedea ca suma de 21.75 Euro este evidentiata.

Iar in contul de Paypal am vazut ceva de genul:

Cert e ca pana acuma jocul plateste. Fiind o firma romaneasca nu garantez ca asa va fi pentru totdeauna. Daca vreti sa incercati jocul aveti link-ul aici: http://www.anno1777.com/index.php?i=15841 Va anunt insa ca nu o sa va imbogatiti din asta si nici jocul nu este extraordinar de interesant.

UPDATE: citeste si despre noul joc CashTowns marca Anno1777 Labs.

3 Comments

  1. buna,ajutatima va rog.cum sa trec banii de pe onebip pe pay pal.ca nu pot si trec de pa onebip pe anno direct.ms

    1. @cristina, in contul tau de onebip mergi la withdrawal iar la metoda selecteaza PayPal, si trimite banii :)

  2. ANNO1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Internet Explorer si nu necesita nici un download.
    http://www.anno1777.com/index.php?i=15841

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *