trafic.ro, ulise.ro si sa mai ne testam site-urile inainte de …

Imi citesc astazi mailurile si vad unul de la trafic.ro – stiti voi topul ala cu statistici la care trebuie sa si platesti sa le vezi ca … nu sa inventat s-a inventat inca Google Analitycs pe gratis.

Ok. Cica Trafic.ro a facut un site ulise.ro si ca sa citez: “Ulise.ro este proiectul nou-nout de la trafic.ro …  Este primul catalog al companiilor romanesti care ofera servicii web … Pe Ulise.ro se inscriu companiile de web design, SEO, promovare online si hosting care va pot oferi serviciile de care aveti nevoie.

Pentru ca am si eu mai multe site-uri dau click poate vad ceva interesant dar … vad ce e mai jos:

Si … sfatul meu pentru trafic.ro Prima data puneti mana si sunati vreo companie de pe acolo una de webdesign si intrebati ce se intampla cu minunatul site atunci cand link-urile la CSS nu pusca :P (si ca sa aveti un hint legat de raspuns mai aruncati un ochi peste imaginea de mai sus)

Sursa articolului: Newsletterul trafic.ro

3 Comments

 1. Cel mai umflat pipi de maimutza lansat de trafic.ro in ultimul deceniu !

  Dupa ce s-au nesimtit cu trafic.ro si au introdus taxa de 10 euro/an/site (marita intre timp la 19 Eur) au lansat acest Frectzius Mentus, marele site Hulise.ro cu ale carui bannere ne asalteaza pe tot cuprinsul internetului de 3 luni de zile incoace.

  Ei bine, daca la trafic.ro taxeaza 19 euro/an, cu Hulise.ro au vrut sa dea lovitura si au pus o taxa de 100 Euro / an. Mama mama.

  Cred ca au bagat ca popa vreo cateva mii de euro (posibil si zeci ) in Adwords pana acuma si au ajuns la incredibila suma de …. de …, tineti-va bineeeeeee doamnelor si domnilor :

  ********** 13 ********** companii de webdesign

  ce au ales sa isi prezinte serviciile in marele hulise.

  + inca vre-o 10 – 15 firme de hosting.

  HA – HA – HA – HA – HA – HA – HA – ha – ha, ce fain e sa vezi ca un monopolist ce abuzeaza de pozitia dominanta pe piata da un asemenea CHIX de zile mari !

  Daca te uiti la site, nici nu este de mirare, pentru ca acesta este extrem de subtire, si orientat exclusiv pe vanzarea de abonamente, si nu pe oferirea de informatii utile eventualilor intreprinzatori ce ar cauta un freelancer sau o firma de webdesign pentru un proiect.

  Uram multa bafta in continuare hamesitilor de la trafic.ro, la tot mai multe proiecte de japca.

  P.S. Sunt desigur un webdesigner invidios pe proiectul lor, care nu isi permite sa arunce suta de coco pe un serviciu = cu ZERO ! :)

 2. Buna Mihai,

  A fost o perioada scurta de timp astazi cand un subdomeniu de-al nostru pe care stau imagini si css-uri a fost nefunctional :) Ti-am zis si care a fost problema pentru ca am vazut ca esti inginer de sisteme software asa ca ma astept sa intelegi si sa stii ca astfel de lucruri sunt inevitabile. N-am vazut programator pana acum sa scrie fara bug-uri sau sisteme care sa aiba uptime 100%.

  Altceva, referitor la Ulise.ro, nu stiu ce sa-ti zic pentru ca n-ai spus mai nimic constructiv…

  Toate cele bune.

  PS: Se scrie cu liniuta “nu s-a inventat inca” http://awesomescreenshot.com/020ps9oc1

  1. @Bogdan Aron, spune-mi tu ce ai vrea sa spun constructiv cand am vazut un site nefunctional. Si sa sti ca am vazut foarte multe aplicatii cu o gramada de buguri dar tocmai de aceea exista QA-ul care le verifica, IT-ul care ar trebui sa aiba servere de backup, cand pusca unul intra altul in joc

   Nu vreau sa fiu prea critic dar voi nu sunteti o firma mica sau un bloguletz care se presupune ca e munca unui singur om si de la voi ma asteptam la mai mult mai ales ca voi oferiti servicii contra cost.
   Totusi ideea este foarte buna tocmai de aceea am dat click pe link .

   PS. Merci ca ai facut QA pe textul articolului :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *