The Last of Us un joc survival si horror

Pentru ca am avut cateva zile libere dupa sarbatori am avut suficient timp pentru a urmari cateva filme si bineinteles sa ma joc putin.

Asa am descoperit trailerul de la un nou joc numit “The Last of Us”. Jocul a fost anuntat la Video Game Awards 2011 de aceeasi echipa care a realizat Uncharted.

Povestea jocului te transpune intr-o lume post apocaliptica, marea majoritatea a oamenilor au pierit din cauza unor furnici infectate, iar Ellie şi Joel (cele 2 personaje principale) incearca sa supravietuiasca. Din clipul ce il puteti vedea si mai jos se poate observa un oras acoperit de vegetatie, cu masini distruse si pericole la tot pasul. In asteptarea jocului puteti urmari filmul “I Am Legend” cu Will Smith.

E si daca tot am facut comparatie cu un film mi-am amintit si de un serial destul de nou (este doar la jumatatea sezonului 2)  The Walking Dead

Din pacate nu am o data de lansare dar am sa actualizez acest post imediat ce am sa o afluu. Un alt – din partea mea este ca a fost anuntat doar pe PS3 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *