Ce zvonuri au mai aparut despre Samsung Galaxy S3

UPDATE: Samsung Galaxy a fost lansat, vezi detalii si pret

In perioada asta va trebui sa imi schimb telefonul (acum am un batran HTC Hero). Pentru ca nu sunt fan al companiei Apple din simplul motiv ca la ei gratis nu prea exista, si orice ai face trebuie ori sa treci prin iTune-ul ala al lor am exclus din start iPhone-ul oricare model ar fi el.

Deoarece Samsung a castigat cu Galaxy S2 premiul pentru cel mai bun telefon al anului 2011 astept cu nerabdare specificatiile finale ale lui S3 (care dupa cum merg svonurile trebuie sa rupa gura targului inca odata.) Bineinteles si pretul :P.

Deci hai sa vedem ce zvonuri au aparut pana acuma despre Galaxy S3:

O prima poza neoficiala:

+ ceva zvonuri venite de pe Mobile-reviews.com cum ca ar avea o carcasa ceramica.

Atentie poza este doar o randare dar vrea sa arate ca marginile exterioare vor fi incredibil de subtiri.

19 martie 2012

Ok, urmatorul zvon vine cu o poza neoficiala, calitatea e foarte scazuta dar pare un telefon asemanator cu cel din randarea de mai sus, cel putin marginile laterale sunt foarte mici, si se poate vedea ca SO-ul e Android 4.0 (nu se astepta nimeni la altceva)

– grosimea corpului 7 mm

Pe langa poza mai avem si o configuratie:

  • Chipset quad core Samsung Exynos 4412;
  • 2 GB RAM;
  • Cameră de 8 MP sau 12 MP, video Full HD;
  • Ecran Full HD 1920 x 1080 pixeli, 4.8 inch;
  • HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth;
  • GPS, A-GPS;
  • OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

 20 martie 2012

Un “oficial” care vrea anonimat (de parca nu ar fi o metoda de marketing ) ne spune ca defapt procesorul nu va fi Exynos 4412 si Samsung Exynos 5250 care ar integra un procesor Cortex A-15 tactat la 2 Ghz + patru nuclee grafice ARM Mali T-604 MP4. Deci e tare . Sper sa nu lase in urma compu de acasa :P (ok nu va faceti sperante procesoarele din mobile chiar daca merg cu 1,5 si sunt quad core nu ajung la puterea unor dual core la 1,5 de pe PC-uri)

Din poza citesc eu bine? dual core? hmmm ceva nu e corect

21 martie 2012

Ultimul zvon spune ca Galaxy S III va avea inclus in pachet un incarcator inductiv. Pentru cine nu cunoaste ce înseamna, incarcarea se va face doar prin simpla asezare a telefonului pe o suprafata inductiva (incarcatorul) nu mai e nevoie de cabluri etc. Si in practica sa reusit incarcarea pana la o distanta de 1-2 metrii.

Suna bine nu?

Cum mai apar alte zvonuri am sa le adaug aici. Dar cum urechile mele nu sunt de la SRI si probabil nu aud chiar tot sau suficient de repede nu va sfiiti, comentariile sunt deschise.

1 Comment

  1. Eu am un galaxy s2 si un HTC HD2 si sunt foarte multumit de ele… acum astept sa apara si s3-ul sa vad care-i treaba, ca din spuse… toate sunt bune :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.