Device-urile castigatoare la MWC 2012

MWC sau Mobile World Congress aduce si in anul aceste (2012) binecunoscutul top al celor mai bune telefoane/tablete sau aplicatii pentru ele.

Anul acesta pe 28 februarie s-au stabilit castigatorii.

Cel mai bun Smartphone:

Samsung Galaxy S2

Parerile sunt impartite, fanii Apple sunt foarte dezamagiti dar pentru ca S 2 a devenit cel mai dorit smartphone in 2011, are un ecran mare (4.2 “) super AMOLED, un procesor pe masura (1,2 Ghz) si cu performante la care celelalte smartphone-uri palesc cred ca este cea mai b una alegere.

Cel mai bun telefon entry level:

Nokia C300

Un telefon de buget, pentru cei care nu au nevoie de un smartphone, dar iubesc sa trimita mesaje si de ce nu sa mai socializeze si online. Cu un display de 2,4 inch, 8Gb memory card, Wi-Fi, camera de 2 mega pixeli, telefonul este perfect pentru orice utilizator fara pretentii.

Producatorul anului:

Samsung

De la ultimul MWC samsung a iesit pe piata cu foarte multe modele de la simplele entry level pana la cele cu pretentii ca si Samsung galaxy 2 adresandu-se fiecarui segment de piata. Nu stiu exact motivarile comisiei care a stabilit castigatorii dar pot oricand sa apreciez calitatea produsele lor fie ca sunt de top sau de buget.

Cea mai buna tableta:

Apple iPad 2

Prima tableta asa cum o cunoastem astazi a fost facuta de Apple, asa ca versiunea a doua trebuie sa surprinda si bineinteles ca nu a dezamagit. Simplitatea in folosinta dar si complexitatea in tehnologie o claseaza fara probleme pe primul loc.

Cea mai buna aplicatie :

Angry Birds Rio

Unul din jocurile mele preferate pe mobil. In verssiunea RIO pasarile sunt capturate si duse in Rio, evadeaza si … cauta sa le salveze pe Blu and Jewel, cei 2 macao pe care i-am intalnit in filmul de animatie RIO.

 

Lista de categorii si castigatorii este mult mai mare si o puteti vedea aici:

http://www.globalmobileawards.com/winners2012.php

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *