Ce mai e si RSS-ul asta …

Articolul acesta poate fi citit atat de cei mai putin cunoscatori in tainele netului cat si de cei care vor sa foloseasca RSS-ul pentru a creste traficul site-ului/blogului sau.

Pentru prima categorie RSS e o lista cu noile articole aparute pe un blog sau noile stiri aparute pe un site de stiri. In principiu tot ce e nou pe un site se va gasi in link-ul lui de RSS.

Acuma odata ce gasesti un site care iti place si care suporta RSS nu trebuie sa vi zilnic pe site sa vezi ce e nou, poti sa introduci acest link intr-un program de tip “Client RSS” (sunt cu miile atat pentru telefone cat si pt. desktop-uri/laptopuri). Aplicatiile de tip RSS verifica odata la cateva minute daca a mai aparut ceva nou pe site si iti arata doar noutatile.

In felul asta nu mai pierzi timpul pe diverse site-uri doar ca sa vezi daca e ceva nou.

Acum pentru cei care vor sa iti creasca traficul pe site-ul lor.

Punand la dispozitie vizitatorilor site-ului tau un astfel de link nu doar ca iti va readuce inapoi vizitatorii mai vechi ci iti va micsora si parametrul Bounce Rate. Asa cum am spus intr-un articol precedent Bounce Rate-ul indica daca cei ce vin pe site citesc doar o pagina si pleaca sau sunt interesati si de mai mult. Citeste mai mult aici .

Mai mult atunci cand reusesti sa convingi suficienti vizitatori sa iti urmareasca link-ul de RSS vei fi sigur ca articolele / posturile tale noi vor aparea in fata lor si asta fara sa trimiti tu newslettere care pot fi suparatoare sau chiar marcate ca spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *