Nisi’s Blog Newsletter

Nisi’s Blog nu este un site de stiri, cateodata scriu despre noutati si chiar ajung sa scriu destul de repede dar mie imi place sa scriu despre lucruri care le cunosc si despre care ma documentez asa ca de multe ori trece chiar si cateva zile intre 2 articole.

In ultimii cativa ani s-au strans o gramada de vizitatori zilnici pe site (nu am sa ma laud acum cu statistici pentru ca nu asta doresc in acest articol) dar am observat ca doar 15-25 % sunt vizitatori vechi si asta pentru ca de multe ori pur si simplu uiti sa intrii zilnic pe blogul X sau Y si sa dai un refresh sa vezi daca sa mai scris ceva sau nu. Iar daca nu sa mai scris de 2 zile pentru tine ca vizitator este timp pierdut.

Pentru a veni in ajutorul celor care vor sa citeasca mai des acest blog pe langa pagina de Twitter sau de Facebook  am reusit sa pun la punc serviciul de Newsletter oferit de Google FeedBurner.

In principiu daca te inscrii vei primi in jurul orei 10 dimineata un email cu ultimile articole scrise pe blog si asta doar daca exista ceva nou. Fara publicitate fata alte mesaje inutile. Doar articole.

Cum se poate face inscrierea?

Vezi in imagine butonul incercuit? Click pe el si introdu acolo emailul pe care vrei sa primesti newsletterul. Vei primi un email prin care trebuie sa confirmi inscrierea. Oricand poti sa te dezinscrii folosind link-ul de la capatul orcarui newsletter primit.

 

Sau click pe urmatorul link: http://bit.ly/nisiblog-newsletter 

Leave a Reply

Your email address will not be published.