Chestii ce ma enerveaza in trafic

Probabil ca toti soferii au parte de o gramada de lucruri in trafic, unele interesante, altele enervante si unele probabil groaznice.

Mai jos am facut o lista de lucruri care zic eu ca sunt foarte enervante si pe care le-am trait in ultimii 10+ ani de cand sunt sofer.

  • Soferii care nu sunt instare sa depaseasca in schimb fac insistent din faruri si se apropie foarte aproape de spatele tau ca sa te dai tu din fata lor. (ai masina, iti place sa mergi tare si sa depasesti? pune mana si invata cum nu stresa pe altii sa te lase pe tine … parerea me) –
  • O alta chestie ce mi s-a intamplat destul de des e sa ascult un post de radio si sa se apropie o masina de mine cu emitator FM si deodata in radio se auda alta muzica (de obicei manele). Come on … porcariile astea de emitatoare ar trebui interzise.
  • Motociclistii si care fac slalom printre masini. Daca ei tot sunt “donatori de organe” si nu le pasa macar sa aiba bunul simt sa nu rupa oglinziile sau sa zgarie masinile.
  • Tot legat de slalom-ul printre masini. Multi soferi cu masini cu numar de Bucuresti au impresia ca “noi astia din provincie” ar trebui sa ne dam din calea lor ca de … doar vine un Bucurestean … (Ce ar fi sa mai dati si voi prioritate ca nu va pica nimic)
  • Biciclistii care brusc o iau pe zebra taindu-ti calea.
  • Biciclisti care intra pe partea dreapta a masiniilor in depasire atunci cand sunt masinile oprite la stop. Asta nu ar fi o problema ca ei habar nu au ca legal nu e voie sa faca dublare ci faptulca de multe ori freaca cu pedala portierele masinilor sau se mai agata intre-o oglinda. Si culmea cateodata tot ei sunt profund deranjati ca le-a stat masina in cale.
  • Melodiile difuzate la radio care au sunete asemanatoare sirenelor de la pompieri, politie sau salvare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *