Fa-ti singur RCA !!!

Cand te-ai pus sa iti iei masina trebuie sa ai grija la vreo 3, 4 lucruri din cand in cand. Primul e sa iti pui benzina, probabil saptamanal si daca mergi mai putin chiar mai rar.

Un al doilea ar fi sa ai grija sa ai RCA-ul facut altfel te paste o amenda cuprinsa intre 1000 lei sau 500 lei in 48 ore, plus retinerea talonului si a placutelor de inmatriculare pana la incheierea unei polite. Iar daca ai facut si accident va trebui sa suporti din buzunar daunele.

Ok, trebuie RCA dar … cum imi fac si cat timp imi ia. Daca ai prin apropiere vreun supermarket gen Carrefour sau Real mai mult ca sigur gasesti vreo masuta cu cineva care sa faca asigurari la firma X sau Y.

Poti sa mergi chiar la sediul firmelor de asigurare si ei o incheie pe loc. Si la unele pompe de benzina sau spalatorii auto e sansa mare sa iti incheie cineva asigurarea RCA.

Toate exemplele de mai sus implica ca tu sa te duci si sa cauti si de fiecare data esti limitat la pretul asiguratorului care il gasesti acolo.

Pentru ca suntem in era internetului si au aparut o gramada de site-uri care iti ofera posibilitatea de a iti completa chiar tu asigurarea din confortul casei tale de ce sa nu incerci si metoda asta.

Ce avantaje exista?

  • Completezi chiar tu formularul si elimini greselile care de multe ori le fac cei care iti completeaza pe graba la un chiosc in fata caselor de marcat
  • Dupa completare ti se afiseaza pretul a 7 pana la 15 asiguratori si poti sa alegi pretul cel mai mic.
  • Primesti asigurarea acasa prin curier in 24 de ore sau chiar mai repede
  • Poti plati cu cardul
  • Nu te limiteaza nimeni sa iti faci pe un an intreg poti opta sa faci pe 12 luni sau pe 6.
  • Nu mai consumi benzina si timp cautand pretul cel mai bun sau macar unul care sa iti faca repede asigurarea.
  • de obicei au reduceri de 10% fata de pretul normal
  • poti face asigurarea atat pe persoana fizica cat si pe firma (la care se primeste factura)

Unde gasesc astfel de site-uri?

Sunt mai multe optiuni:

Netrisk Broker (prin intermediul eMAg) (Uniqa, Astra, Asirom, Omniasig, Allianz Tiriac, Grupama, Generali, Euroins, Carpatica)

RCA-ieftin.ro – (Carpatica, Euroins, Generali, Allianz Tiriac, ABC Asigurari, ARDAF, Grupama, Omniasig, Uniqa, Asirom, BCR asigurari, Uniqa)

Aceleasi site-uri ofera de obicei si altfel de asigurari gen Asigurare de calatorie, asigurare Casco, Asigurare de locuinte si chiar si de viata.