ASIROM nu despagubeste

In weekendul trecut am fost in Brasov si prin plimbarile mele pe acolo am ajuns in fata unei cladiri de birouri unde este si sediul Asirom. Chiar la intrarea in parcare vad o masina lovita serios, un Audi A8 (o vedeti si in imagini), acoperita cu un plastic pe geam si pe care scrie mare in laterale:

“ASIROM NU DESPAGUBESTE”

Nu stiu nici daca e vorba de RCA sau de CASCO, nu stiu care ar fi motivele pentru care Asirom a refuzat aceasta plata dar proprietarul a ales un protest … mai deosebit dar eficient. Un protest care te pune pe ganduri atunci cand vrei sa devi client al ASIROM.

Din cate am auzit masina ar fi parcata acolo de mai bine de un an de zile si pana acum se pare ca nu deranjeaza deloc pe cei de la conducerea ASIROM daca nu au incercat o intelegere cu proprietarul. La urma urmei e publicitate negativa nu?

E … cam asta e. Va mai faceti o asigurare la ASIROM ?

PS. Prin acest articol nu vreau sa fac campanie negativa firmei de asigurari ci doar sa arat o realitate pe care am constatat-o. Ar fi interesant ca sa aud problema din ambele parti implicate.

5 Comments

 1. Sa nu mai faceti nimic la asirom!!!! Am un dosar de dauna pt un furt de oglinda si nu vor sa ma despagubeasca. Sunt cei mai mari hoti de pe piata asigurarilor!!! Va sfatuiesc din proprie experienta sa nu faceti vreo asigurare la ei pt ca nu o sa primiti despagubire la nimic!

 2. In primul rand n-ai relatat realitatea :) nu stii de ce se afla acea masina acolo si care e povestea ei. E clar ca multe companii de asigurare te trag in teapa, dar nu stii despre ce e vorba in acel caz particular.

  Poate e o masina lasata acolo de alta firma de asigurari, sau poate proprietarul si-a lovit-o singur ca s obtina dauna totala si investigatia celor de la Asirom a constatat asta.

  Poate chiar e o tzeapa primita de proprietar dar pana cand cunoastem detaliile zic ca nu e cazul sa “relatam realitatea”.

  1. @Radu Tanasescu,
   Sfat pentru tine cel cu “Cel mai jmecher blog de tehnologie. Ever.” :P
   1. Cand iti pui un comentariu doar pentru un backlink citeste putin postul si incearca sa comentezi aratand ca sti macar ce e scris acolo. Caz concret, daca citesti articolul cu atentie zice pe scurt asa: Am trecut prin brasov, am vazut masina aia, am pozat-o si am zis ca nu stiu care e situatia, dar ca nici pe cei de la ASIROM nu prea ii intereseaza. Totul e perfect adevarat. Sunt curios ce anume nu ti se pare tie nereal. ?

   2. Vezi ca link-urile sunt toate directionate prin un script local asa ca nu se transfera nici un page rank. :D uuuusp

 3. Traim in Romania si nu ma mai mira nimic…drumurile sunt jalnice. Fratele meu a murit luni 23.07.2012 in accident de masina in timpul serviciului intre Tg.Frumos si Iasi in localitatea BALTATI…sunt terminat…se poate numi drum european cu o banda jumate pe o parte si o banda jumate pe cealalta ???

  1. @Maryo, imi pare rau sa aud asta, Dumnezeu sa il odihneasca pe fratele tau si sper ca intr-o zi sa nu mai se intemple tragedii de genul acesta. Si eu merg destul de des traseul Timisoara – Brasov si ma ingrozesc pentru ca odata drumul nu e asa cum ar trebui, mai exista si nebuni care au carnet si de fiecare data vad accidente si masini lovite pe marginea drumurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *