3 aplicatii Android pentru Bloggeri si Webmasteri

Google Analitycs

 

Prima aplicatie este Google Analitycs
pentru bloggerii (si pentru restul webmasterilor) care doresc se analizeze in toat e aspectele posibile traficul de pe site-ul lor Google Analytics este cel mai bun tool posibil. Si e gratis. Iar acum are si o aplicatie care se poate folosi de pe telefoanele smartphone cu Android asta ca sa poti sa vezi statistici si cand esti in miscare.

Link pentru Download:
[https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.giant

WordPress for Android

 

O a doua aplicatie se refera la Bloggerii care folosesc WordPress pentru blogul lor. Fie ca e blog gratuit pe WordPress.com fie ca e pe un domeniu propriu cu aplicatia WordPress for Android poti sa te loghezi in dashboard-ul propriu, poti posta ceva nou sau edita posturi mai vechi. Si ce este foarte util pentru mine este ca poti sa vezi si sa raspunzi comentariilor primite. Eu administrez mai multe bloguri toate pe platforma WordPress iar aplicatia de mai sus stocheaza datele de conectare pentru fiecare blog iar switch-ul intre ele se face simplu si rapid.

Link pentru Download: 
[https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wordpress.android]

Blogger

 

Si a treia aplicatie este echivalentul WordPress for Android dar pentru reteaua Blogger. Si cu aplicatia asta poti sa ai acces la articolele publicate, imagini, etichete. Aplicatia este de asemenea utila daca ai mai multe bloguri pe acelasi cont oferindu-ti posibilitata de a schimba blogul pe care vrei sa il editezi fara prea mult efort (logout -> relogin etc.). Odata conectat la contul tau Blogger daca ai pe acelasi cont mai multe bloguri le poti vedea pe toate fara sa va logati pentru toate.

Link pentru Download:
[https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.blogger]

Atentie la securitate !!!
Aplicatiile de mai sus sunt gandite pentru a va oferi acces in statistici si in platformele care va motorizeaza blogul(globurile) dvs. Acum daca pierdeti smartphone-ul si sunteti logati sau parolele raman salvate posibilitatea de a ramane fara munca voastra este mare. Atentie inca odata si nu lasati nici chiar in propriul telefon parole salvate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *