La multi ani Romania !!!, si eu am avut steag anul asta

Pentru ca in weekendul prelungit am facut o pauza de blog, nu am scris nimic de 1 Decembrie Ziua Romanie. Revin asa ca azi pe 3 ultima mea sansa spun si eu official in online La multi ani Romania !!!

Si … ma mandresc ca anul acesta am avut si eu steag. Nu este intotalitate meritul meu, tatal meu a fost cel care cu o saptamana inainte a tot dat sfoara in tara pentru asa ceva.

Internetul este plin de firme care vand steaguri la preturi zic eu foarte mari si pe deasupra le trimit cu intarziere, asa ca pana la urma am reusit sa iau unul de la tarabele pentru suporteri a echipei locale Poli.

Stiti ce am observat anul acesta? Intrebari de genul “Esti patriot?” Puse pe un ton de parca trebuia sa iti fie rusine ca ai pus steagul la geam sau macar sa ai putin curaj sa faci chestia asta.

De ceeeee?

E ceva asa rau?

Da stiu nu e cea mai grozava tara in care sa traiesti, coruptia e peste tot, dar totusi tara o facem noi nu cei de la putere, si sa sarbatorim ziua nationala care are o alta insemnatate istorica zic eu ca nu e nimic rusinos.

1 Comment

  1. eu si de 1 si de 2 decembrie am lucrat asa ca nu am avut prea multe de sarbatorit…ce sa mai zic de steag?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *