Tranzactie esuata la Volksbank si la ce poti sa te astepti de la ei …

Foaie verde frunza-n dunga,

Volksbanku’ clientii isi alunga 

Sa nu se mai mire ca dau faliment, ca rusii au cumparat filialele din restul tarilor mai putin pe aia din Romania, si nu trebuie sa mai plateasca nu stiu cati bani unor consilieri sa le spuna cum sa se redreseze mai cititi si voi pareriile clientilor cum e asta de mai jos si sper ca va dati voi singuri seama ce scartaie.

De ce am card la Volksbank si de ce nu pot sa scap de ei e o poveste lunga si nu am sa ma intind cu povesti aici. Dar vreau sa va spun cam ce te poti astepta de la aceasta banca mai ales daca te gandesti sa iti faci cont la ei si ai de ales.

Acum o saptamana mi sa stricat masina, si asta inseamna bani si distractie, masina dusa la service pe platforma, seara tarziu,  dar din fericire reparatia sa facut in vreo 2 ore, cost 450 RON. Volksbank-ul nu prea sa obosit sa instaleze prea multe bancomate in Timisoara 3 care le stiu eu si cica ar mai fi unul pe undeva. Din cauza asta de multe ori sunt nevoit sa platesc cu cardul.

Cand am platit reparatia la masina prima data pe bon aparea tranzactie esuata. Nimic anormal pentru cardurile VOLKSBANK se intampla destul de des si am sa va mai dau mai jos alte exemple. Acum 3 zile ma uit pe Internet banking si observ ca sunt mai putini bani decat mi-am calculat eu. Ma uit peste extrasul de cont si … surpriza, suma de la service aparea de 2 ori.

De curiozitate scot estras detaliat pe tot anu si in martie mai vad o plata facuta cu cardul dublata. Ok aici deja nu mai e greseala e neglijenta. Ajung in final la Volksbank vorbesc cu o persoana de la un ghiseu imi dau seama ca nu are rost sa ma ratioesc prea tare ca ea nu are nici o vina vina e a bancii pentru care lucreaza. Si in final mi se da sa completez 2 formulare de reclamatie unul pentru fiecare suma cu problema. Si acum astept …

Ziceam mai sus ca va mai spun cateceva din ce trebuie sa va asteptati de la Volksbank (cel putin ala din Timisoara), foarte des tranzactie esuata sau mai rau refuzata fara sa fie gresit pinul sau sa ramai fara bani in cont, de obicei chestia asta se intampla pe la 6-8 seara atunci cand oamenii vin de la lucru si ar cumpara si ei ceva.

Daca esti la supermarket si poti sa pui inapoi produsele din cos si sa pleci cu coada intre picioare nu acelasi lucru se inampla cand esti la benzinarie, ai pus benzina in masina si cardu nu merge. Deci mai bine cu banu in buzunar nu cu cardu in portofel.

Super strategie de afaceri, mai ales ca ei nu iau comision la retragere prin bancomatele lor si castiga cand banii stau in cont si faci plati cu cardul luand un comision comerciantului. Dar daca tu nu poti sa iti folosesti cardul mai bine scoti banii si salutare comisoane VB.

O alta problema, desi bancomatele sunt putine foarte des nici bani nu sunt in ele.

Si inca una si va las. Acum vreun an am facut un deposit la ei, era facut pe 3 luni iar la scadenta am ales sa nu se prelungeasca automat.  Sau implinit 3 luni, depositul a disparut, banii in cont nu, m-am prins de situatie deabia dupa 2 luni de la scadenta, am facut iarasi cerere la ei in sfarsit banii au aparut cu mentiunea “ne scuzati a fost un glitch in sistem“, dobanda la depozit … din parti. Pentru ca erau cativa lei doar nu m-am obosit sa mai merg la ei, benzina pana acolo si parcarea probabil ma costau mai mult.

Iar ca si concluzie, draga Volksbank, inteleg ca mai sunt probleme dar la voi sunt cu caru, asa ca imediat ce imi intra salaru in cont am sa fac eu bine sa il retrag din bancomat asa sa nu mai imi luati comisioane si sa il mut la o alta banca. sau tin si eu la saltea banu ca, (virgula) cu voi nu pot a ajung in secolul 20 si sa platesc cu cardu’ .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *