Vine apocalipsa, nu e apocalipsa

Apocalipsa in ochii lui NisiAstazi asteptam apocalipsa, conform unor site-uri vineri 21 decembrie 2012 la ora 13 si 11 minute vine apocalipsa. Ups parca au mai fost cateva anii trecuti si nu s-au soldat decat cu niste party-uri apocaliptice si cativa nebuni care s-au sinucis (de parca nu puteau astepta putin daca chiar era adevarat)

Nu stiu voi ce faceti dar eu sunt la servici, ma mai uit pe geam si caut un motiv sa mai trag de timp dar e urat afara, inorat si nu se vede nici un meteorit sau asteroid pe cer. Nu se vede nici Nibiru (planeta pierduta care cica trebuie sa se ciocneasca azi cu pamantul.) Speram sa o vad pana acum, dar inca probabil nu a iesit din warp :D .

Ieri in Timisoara au sunat sirenele (alea ce suna cand sunt bombardamente) au sunat pentru Martirii din revolutie. Asta am aflat pe urma, atunci in momentul ala credeam ca vine apocalipsa mai repede sau ca Robu (noul primar al Timisorii) testeaza sirenele pentru maine (adica azi 21 dec.)

Na cam gata cu aberatiile . Mai fac update imediat dupa apocalipsa, am sa transmit in direct (daca nu o cadea netu) cum e vremea ca … altceva ce sa transmit.

Pana atunci Gangnan Style :D

UPDATE 13:02 : mai sunt 10 minute, inca nimic.

UPDATE 13:13 : a trecut apocalipsa, am ratat evenimentu …. voi ati vazut-o? Vreau pozeeee !!!!

2 Comments

  1. Nu stiu de ce,dar cred ca vom mai comenta astfel de “apocalipse”.Cand va veni cu adevarat apocalipsa,nu cred ca o sa mai avem ocazia sa o comentam :))

  2. Da, chiar a venit apocalipsa.. :)) Chiar mai crede cineva asa ceva?! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *