Scapa de mesajele de la 366 din reteaua ORANGE

OrangeDe la inceputul anului Orange ma inebuneste cu o serie de mesaje venite de la numarul scurt 366. In general sunt mesaje care te anunta ca e pe chat cineva care vrea sa iti spuna pe privat nu stiu ce sau ca cineva vrea sa te salute bla bla bla-uri.

Faptul ca esti pe abonament nu te scapa si cand iti e lumea mai draga pac iti mai da un mesaj poate poate te ademenesc sa intrii si sa mai stoarca vreun ban de pe urma ta.

Foarte bine ca Orange de utilizatorilor lor posibilitatea sa interactioneze prin diversele servicii pe care le pun ei la dispozitie, dar ATENTIE la preturi care … sunt exobitante daca stam sa ne gandim ca oricand putem accesa un yahoo messenger, un facebook messenger sau chiar mirc prin net-ul de pe tel si tot iesi mai ieftin decat 1 cent pe mesaj.

Gata cu bla, bla-ul. Daca ai intrat aici probabil te-a atras mesajul titlului cum ca existe posibilitatea de a scapa de serviciul asta nedorit.

Pur si simplu trimiti un SMS catre 366 cu cuvantul STOPDTOT si in 24 de ore te elimina. Daca a mers vei primi un mesaj de confirmare care sa iti comunice chestia asta, o alta modalitate este sa suni la relatii cu clientii sa ii rogi sa te scoata ei din acest serviciu si eventual sa le transmiti si ceva de drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *