Sergiu Nicolaescu - dumnezeu sa il odihneascaCu regret scriu acest post, un om mare, unul dintre cei mai mari regizori ai Romaniei a murit azi 3 Decembrie. Batran si bolnav zilele trecute a simtit ca sfarsitul este aproape si si-a prezis acest lucru in Parlament-ul Romaniei.

“Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea”

Din pacate timpul a fost prea scurt si neiertator.

Sergiu Nicolaescu a facut in decursul vietii sale peste 50 de lungmetraje printre cele mai cunoscute fiind Mihai Viteazul, Cu mâinile curate, Osânda, Ultima noapte de dragoste, Nea Mărin miliardar, Triunghiul morţii, Orient Express, Supravieţuitorul etc.

Dumnezeu sa il Odihneasca !!!

Un om deosebit el a suflat fiecarui dintre noi prin filmele si rolurile sale patriotismul si simtul dreptatii, sentimente de care avem nevoie si trebuie sa avem nevoie. A fost un om foarte destept, nu sa limitat doar la meseria lui de actor si de regizor a intrat inca din 1990 pe scena politica incercand sa faca ceva pentru cultura romaneasca.

Este un om pe care ar trebui sa il luam ca exemplu. Pentru ca la finalul fiecaruia ramane in urma familia si contributia pe care o aduce societatii, iar Sergiu Nicolaescu lasa in urma o contributie enorma.