CashTowns un alt mmorpg din care poti scoate bani reali

Cashtowns - vedere generalaAcum ceva timp am scris despre Anno1777 un joc de tip mmorpg nu foarte interesant dar care venea cu o idee artagatoare. Te lasa sa retragi prin contul tau de Paypal bani castigati din joc. Desi nu credeam ca firma din spatele jocului chiar da bani totusi am jucat jocul si in 2 ani de zile am reusit sa scot aproximativ 100 de EURO in 3 transe. Nu e mult dar avaand in vedere ca nu am investit nimic a fost ok.

CashTowns este un joc lansat de aceeasi firma care a lansat si Anno1777. Jocul este inca in faza alpha, adica are o gramada de feature-uri neimplementate, erori etc dar se poate juca. Si in CashTowns se poate baga bani reali si retrage banii castigati. Dar spre deosebire de Anno1777 jocul este realizat in Flash, are o grafica foarte buna.

Despre joc

Jocul incepe cu un mic satuc, cateva casute si cateva cladiri care iti ofera posibilitatea sa “minezi” resursele necesare jocului. Resursele sunt asa cum se poate vedea si mai jos: legume, carne, metal, lemn, piatra si argila.

Cashtowns - resurse

Cladirile sunt de mai multe tipuri:

  • case pentru locuitori
  • fabrici/ateliere pentru resurse
  • administrative sau entertainment (primarie, spital, biserica, chiar si cimitir, scoala, piata, pompieri, politie, cazinou, banca si chiar si bordel)
  • si in ultimul rand cladiri militare

Fiecare casa, cladire sau bucata de drum poate fi upgradata de la Q1 (cel mai mic) pana la nivelul Q5. Fiecare upgrade aduce o imbunatatire.

Cashtowns - evenimenteUn aspect interesant este ca fiecare cladire mai putin casele au nevoie de lucratori, lucratorii pot fi simplii de obicei se folosesc in ateliere si la constructii. Dar nu poti angaja lucratori simplii in scoala sau la politie. Acolo ai nevoie de lucratori care sa fie specializati. Specializariile se fac in scoli. Atentie insa lucratorii mor in un numar x de zile. Am spus x deoarece cu cat urci in level si iti upgradezi levelul la case cu atat durata de viata a lor creste. Initial am inceput cu 3 zile durata de viata, acum am ajuns la 19 zile.

Fiecare cladire necesita una sau mai multe cladiri de alt fel pentru a fi construite sau upgradate, de asemenea orice cladire alta decat cele pe care le ai la inceputul jocului se deterioreaza iar daca nu esti atent ajungi sa se darame.

Cashtowns - marketFicare zi petrecuta in joc iti aduce un numar de “gold” moneda de joc cu ajutorul caruia poti sa cumperi resursele pe care nu le ai sau lucratori. Tranzactiile se petrec in Market si acolo poti si tu sa vinzi surplusul produs.

Jocul mai prevede posibilitatea de a te lupta cu alti jucatori la sectiunea WAR. Din pacate nu pot sa spun mai nimic despre acest aspect pentru ca nu am ajuns deocamdata sa am o armata.

 

Daca sunteti interesati puteti incerca jocul urmarind link-ul de mai jos.

http://www.cashtowns.com?i=ro-nisi1t

 

Cashtowns - vedere oras

CashTowns - curatare teren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *