F64 lanseasa programul de afiliere prin 2Parale

afiliata-te la 64 prin 2 paraleCel mai mare site cu specificul foto-video isi lanseaza o campanie de afiliere prin intermediul 2Parale. Un lucru bun pentru website-urile cu specific foto care pot incepe sa isi monetizeze continutul facand review-uri produselor F64 sau plasand bannere.

Un aspect pozitiv este faptul ca topul celor mai accesate produse au un pret intre 5000 RON si 11000 RON, iar un comision de 2% la asa o valoare nu este de neglijat. Am spus ca topul este pentru cele mai accesate produse asta nu inseamna ca sunt si cele mai cumparate, totusi f64 este un site pentru cunoscatori iar un aparat pro nu este deloc ieftin oricat de slab ar fi.

Inca nu esti afiliat in 2Parale? citeste aici.

3 Comments

 1. evident ca se pot face chiar si dintr-un comision… :)
  oricum eu nu prea am facut afiliere cu ei, am mizat pe eMAG dar probabil ca ma voi reorienta…dar, timpul va vorbi :D

 2. hmm, nu stiam asta, oricum si sistemul lor de afiliere este ok..dar nu asa repede ajungi la 350 ron…

  1. Autor

   @Yamasha,
   depinde de cum faci promovare, daca te bazezi pe bannere in mod sigur o sa stai mult si bine sa faci suma minima pentru a iti incasa banii. Daca oferi ceva pe langa link-ul de afiliere, cum ar fi un review, o parere sa sti ca se schimba situatia iar 350 RON ii poti face in o luna sau chiar mai putin. Si am observat ca inclusiv review-urile negative la un produs aduc vanzari. Pare ciudat dar iti spun din experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *