Tablete accesibile sub brandul Smailo

Smailo WebEnergy 7 - reviewIn Decembrie 2009 firma clujeana AROBS Transilvania Software lanseaza brandul propriu Smailo sub care lanseaza mai multe modele de aparate GPS pentru navigare (citeste mai mult despre Smailo HD 5.0).

Zilele trecute aceeasi firma lanseaza sub acelasi brand tableta Smailo WebEnergy 7 cu configuratie decenta:

 • Procesor: A13 Cortex A8, 1.2 GHz
 • Memorie RAM: 512 MB
 • Capacitate de stocare: 8 GB
 • Display: 7 inch, 800 x 480, multitouch capacitiv cu 5 puncte
 • Sistem de operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Baterie: Li-Polymer, 3000 mAh
 • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G ready (capabila sa se conecteze la un stick 3G)
 • Conectori: 1 x USB, 1 x Jack 3.5 mm
 • Altele: Webcam 0.3 Mp, microfon

Asa cum spuneam configuratia este decenta, procesorul este single core dar suficient pentru a decoda un film in format HD pana la  1920 ×1080@30 fps, suportand nativ urmatoarele formate H.264, H.263, VC1, MPEG1/2/4, XVID, VP6/8, AVS

Memoria RAM cu cei 512 Mb este undeva la limita, suficienta pentru marea majoritate a aplicatiilor dar poate scadea performanta sistemului atunci cand se va folosi aplicatii intensive gen jocuri .

Display-ul nu este deosebit este unul normal cu o rezolutie de 800 x 480.

Cu toate neajunsurile de mai sus, neajunsuri Smailo WebEnergy 7 este un raport calitate pret exceptional avand in vedere ca este la jumatate din pretul unei tablete ca Google Nexus 7 .

Smailo WebEnergy 7 se poate achizitiona la pretul de 299 RON in versiune alba sau neagra, pachetul continand si o husa cu tastatura inclusa.

Vezi mai multe aici.

 

2 Comments

 1. Si eu am achizitionat de curand o astfel de tableta. Pot spune ca am vazut cateva clipuri pe ea si imaginea este cristal. Din pacate nu reusesc sa ma leg la netul wi-fi de la romtelecom. La birou m-am logat tot la wi-fi dar la rds si a mers brici ….poate cineva a reusit sa faca asta si pt romtelecom si imi da si mie o mana de ajutor.

  1. Autor

   @Corcodel, trebuie sa sti ca wifi-ul nu este mai special cel de la Romtelecom fata de cel de RDS. Routerul nu are nici o setare pe partea de wi-fi diferita de la un provider de net la altul. Cred ca routerul prin care vine netul de la romtelecom e o problema de setare, incearca sa te conectezi cu un laptop sa vezi daca merge. E posibil sa fie blocat din router netul spre wi-fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *