Dau gratis 2 cupoane cu 200 minute 200 sms-uri si 20 mb trafic pe Cosmote

Asa cum ati citit in articol am 2 coduri castigate la un concurs (nu fac reclama). Codul se folosește pentru reincarcarea unei cartele COSMOTE (trebuie sa ai o cartela) cu :

 • 200 minute in rețea,
 • 200 sms-uri in rețea,
 • 20 MB trafic internet

Oferta este valabila pana in 31.05.2013, atenție dacă codurile nu funcționează atunci probabil ca un alt vizitator le-a revendicat înaintea ta.

Codurile sunt:

 • 6785310075438700
 • 2525002739003944

Ce trebuie sa faci cu codul:

Activarea codului unic se realizează prin apel gratuit la *135*codunic# în cadrul rețelei Cosmote. (Probabil ati recunoscut campania :P )

Primul venit primul servit !!!

 

PS – !!! Codurile sunt valabile o singura data, dacă cineva le-a revendicat înaintea ta atunci asta este. Asa cum am spus mai sus, “Primul venit primul servit”.

2 Comments

 1. Multumim pentru generozitate, data viitoare , fa si tu treaba asta mai speciala, un concurs, foloseste random .org sau ceva.
  Nu cred ca s-ar supara nimeni, ia-o ca pe un sfat!

  1. Autor

   @iulian,
   cele mai multe concursuri de genul asta sunt ceva de genul “posteaza pe blogul tau x mesaj, …” si cel mai smecher mesaj castiga. Ok si cel care nu are un blog e exclus din start. Daca citesti articolele mele ai sa observi ca nu sunt adresate neaparat altor blogeri. Si daca stau sa ma gandesc un concurs a fost.
   Primul care ajunge pe articol foloseste codul. Si ca sa fi primul vi tot timpul pe site sa vezi daca sa mai postat ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *