De ce unele tool-uri de la programul de afilierile la Altex ar trebui regandite?

Afiliere AltexCu ceva timp in urma Altex a hotarat sa se retraga din programul de afilieri oferit de 2Parale. Motivul real nu stiu dar unul evident este ca nu a mai vrut sa cedeze procentul de comisioane pentru vanzarile afiliate si la afiliati si la 2Parale.

Asa ca Altex si-au facut si ei aplicatia lor.

Pentru ca foloseam in articole link-uri catre Altex cand erau in 2Parale am hotarat imediat sa imi fac un cont si la programul Afilieri Altex, dar tool-ul pe care il folosesc eu in 90% din cazuri – generarea de link-uri afiliate este putin ciudat.

Daca generez un link catre un produs direct din dashboard link-ul necesita salvarea lui cu “nume de instrument”, idee buna daca vrei sa vezi statistici pe link-ul respectiv.

Daca ai foarte multe link-uri transformarea lor devine o munca “de chinez batran” plus ca nu poti sa grupezi un numar de link-uri de exemplu link-urile de la un anumit articol.

Altex a realizat un tool care rezolva problema de mai sus, trebuie salvat in toolbarul browserului un Bookmarklet care atunci cand esti pe o pagina Altex iti genereaza automat un link afiliat normal sau short link, problema este ca link-urile astfel generate nu pot fi introduse in statistici.

Ideal ar fi ca sa existe posibilitatea de a crea grupuri care pot fi urmarite, link-urile create atat din Bookmarklet cat si din dashboard sa sa poata adauga intr-un grup sau altul, sau chiar in mai multe grupuri, in acest fel daca am un brup blog, altul articol x, un link sa poata face parte din  unul sau amandoua grupuri, iar statisticile sa fie in principal pe grupuri

 

3 Comments

 1. Sau sa ne scrii direct un email? :) Referitor la bookmarklet, poti genera linkurile in formatul scurt, via bitly si atunci ai statisticile oferite de ei, de exemplu http://bit.ly/WW9W8J+

  Oricum, am retinut ideea cu grupurile, sa vedem ce s-ar putea face.

 2. de ce nu sugerezi asta pe forumul seopedia? sunt unele persoane care au legatura directa cu altex :)

  1. Autor

   @Yamasha,
   Pai eu am blogul meu unde spun ce vreau eu, vrei sa le fac lor trafic? Sa citeasca de la mine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *