Puzzle Romania pentru Android, joc grozav pentru momentele de plictiseala

Puzzle Romania pentru AndroidDe multe ori pe acest blog am incercat sa arat ca si Romanii pot face ceva constructiv. Prin intermediul acestui articol vreau sa prezint un joc de puzzle facut de un roman, gandit pentru Romania si cand spun gandit nu ma refer doar la a afisa niste texte in limba Romana.

Puzzle Romania pentru Android asa cum ati ghicit este un joc de atentie dar este si un joc in care imaginile pe care trebuie sa le asamblati din bucatele sunt monumente, cladiri istorice, biserici sau peisaje Romanesti transformand acest joc in unul educativ ideal atat pentru adulti cat si pentru copii.

Fiecare imagine (sau puzzle) care trebuie asamblat are 5 grade de dificultate, primul imparte imaginea in 6 piese, cel mai greu grad in 216 de piese. Jocul are undeva in jur de 100 de puzzle care te asteapta sa le rezolvi.

Dupa ce reusesti sa asamblezi o imagine primesti ca premiu un numar de monezi, monezi care te ajuta sa deblochezi alte nivele de dificultate. Pe langa acele monezi fiecare imagine primeste o descriere din care poti afla lucruri interesante despre localizarea sau istoria locului din imagine.

Puzzle RomaniaCalitatea graficii este extraordinara, jocul merge fluid fara sacadari iar pentru cei care apreciaza muzica de pian in background se aude piesa White Piano Keys – Jeremy David Hiebert (sunetul poate fi dezactivat din setari).

Foarte placut de jucat acest joc este pe o tableta cu rezolutie HD, recomandarea mea este ca nivelele de peste 24 de piese sa fie jucate pe o tableta deoarece dimensiunea bucatilor de puzzle devine prea mica pentru a fi selectate si trase la pozitia lor pe un ecran mai mic de 7 inch.

Sa nu mai lungesc vorba aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play.

Get it on Google Play

Vezi mai multe imagini din joc:

Puzzle Romania imagine 2

Puzzle Romania imagine3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *