Samsung Galaxy S4 Active – modelul care … rezista

 

samsung galaxy s4 active - fata si spateSamsung Galaxy S4 este ultimul flagship a Samsung. Iar dupa ce a fost anuntata versiunea mini ieri 5 iunie a fost prezentata si versiunea super rezistenta din seria Active a acestui model.

Samsung Galaxy S4 Active – vine cu o carcasa rezistenta la apa (max 1 metru) si praf, certificata IP67. Din cauza scutului protector greutatea smartphone-ului sa marit avand acum 151 grame si dimensiunile 139.7 x 71.3 x 9.1 mm.

Specificatiile sunt aproximativ identice. Spun aproximativ pentru ca are acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 600 (1.9 Ghz), 2 Gb RAM, 16 Gb Stocare interna si slot microSD care accepta carduri de maxim 64Gb.

Display-ul are tot dimensiunea de 5 inch tehnologia de constructie a ecranului AMOLED (la Samsung Galaxy S4) a fost inlocuita in Active cu TFT.

Capac protector si camera foto Samsung Galaxy S4 activeCamera Foto/Video este si ea schimbata avand doar 8MP cu mentiunea ca suporta modul de fotografie “Aqua shot“. Aqua shot permite realizarea de imagini subacvatice.

Bateria este detasabila dar integrata in spatele panoului protector si vine cu o capacitate de 2600 Mhz.

La capitolul sistem de operare vine cu Android 4.2.2 Jelly Bean impreuna cu interfata TouchWiz. Telefonul va fi disponibil in 3 variante de culoare: gri, albastru si portocaliu.

Nu este inca mentionata data la care va fi disponibil in magazine se precizeaza insa ca va fi lansat in US si Suedia (de ce suedia?) Exista zvonuri din partea magazinului online Phones 4u cum ca ar fi disponibil in aceasta vara in Marea Britanie.

Verifica pret pentru

Telefon Mobil SAMSUNG Smartphone GALAXY S4 Active i9295, Quad 1.90 GHz, RAM 2 GB, microSD, 5 inch (1080×1920), OS Android 4.2

5 Comments

  1. Buna tuturor . Exista o mare problema cu acest telefon …ei spun ca rezista la apa si praf …dar ei nu iti ofera garantie daca are telefonul urme de lichide . Cititi pe forumuri care au avut aceasta problema . Adika ei spun ca poti sa faci poze subacvatice dar in schimb nu iti da garantie ca si la Sony Xperia Z .

  2. Te întrebi de ce în Suedia? Eu ma întreb de ce tocmai portocaliu…

  3. Samsung a cam depasit iPhone-ul… cel putin cu S4.. no comment !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *