Colorata intr-o secunda ii gata

LG Pocket Photo PD 221Tin minte acum mai bine de 10 ani mergeam cu filmele sau cu poze pe cd-uri la un centru de developare. Le sortam in albume si le revedeam pe cele mai vechi amintindu-mi de momentele placute.

Azi recunosc ca nu mai fac acest lucru, desi am stocate pe calculator, telefon sau online sute si mii de imagini, dar … rar ajung sa le revad. Iar cateodata cand ma prinde nostalgia imi pare rau ca nu mai ajung sa imi reamintesc momentele surprinse.

Probabil gandind la fel compania LG face o incercare de a pune la indemana oricui posibilitatea de a isi developa singur pozele facute, fara bataie de cap si direct de pe telefonul mobil.

Imprimanta foto portabila LG Pocket Photo PD 221 este suficient de mica sa o porti cu tine, este portabila si cu cateva “tap”-uri pe ecranul smartphone-ului poti atat sa o retusezi cat si sa o printezi pe hartie fotografica pastrand-o pentru tine sau daruind-o celor din jurul tau.

Cu imprimanta aceasta in minte mi-am adus aminte de momente cand am facut poze cu prieteni, colegi si de fiecare data am auzit: “Trimite-mi si mie poza asta!”

Singura modalitate atunci ar fi sa o trimiti prin bluetooth sau sa ii dai “share” prin internet dar mai mult ca sigur imaginiea ar fi ramas uitata in vreun folder pe undeva. Daca as fi avut posibilitatea de a printa poza si de a o inmana sigur valoarea sentimentala ar fi crescut.

Cine a fost pe litoralul romanesc cel putin odata sigur a auzit strigandu-se: “Colorata maine ii gata !”.
Acum cand mai toata lumea are un telefon cu camera foto si cum LG Pocket Photo este la indemana ta putem striga toti in cor “Colorata intr-o secunda e gata !!!”

1 Comment

  1. Chiar ma intrebam cand o sa apara asa ceva si uite ca mi s-a raspuns la intrebare…multumesc pentru informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *