Kit Kat noua versiune de Android 4.4

V-ati dat seama ca fiecare versiune de Android are nume de desert? Dar ca initialele versiunilor inainteaza alfabetic ? Cupcake (1.5), Donut (1.6), Eclair (2.0-2.1), Froyo (2.2), Gingerbread (2.3), Honeycomb (3.x),  Ice Cream Sandwich (4.0), Jelly Bean (4.1, 4.2, 4.3) si in final KitKat (4.4)

Android 4.4 Kit KatPana acum o saptamana toti utilizatorii de Android si de gadgeturi erau siguri ca urmatoarea versiune se va numi Key Lime Pie, spre dezamagirea lor Android a facut un parteneriat cu Kit Kat si urmatoarea versiune va avea numele de Android Kit Kat 4.4

Ce inseamna asta? De ce au ales un brand si nu un nume generic?  

Oficial echipa care se ocupa de Android a afirmat ca desertul KitKat este foarte popular printre membrii si inafara de o cerere oficiala catre compania Hershey (detinatoarea brandului Kit Kat) de a folosi acest nume nu a fost nici un interes comercial, si nu exista nici o suma de bani data de Google catre Hershey sau de catre Hershey catre Google.

Totusi o imagine cu un ambalaj Kit Kat a aparut pe internet (vezi imaginea de mai sus).

Si inca o informatie, la descoperirea noii statui Android Kit Kat (de pe peluza din fata sediului companiei) se poate observa in una din poze un angajat tinand un smartphone branduit Nexus (altul decat cele lansate in prezent). Se crede ca este una din versiunile de test pentru noul Nexus 5 si se poate vedea clar brandul LG.

 Sursa: mashable.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *