Testeaza produse, spune-ti parerea si … fi recompensat

Campania BUZZStoreSuna interesant sa poti sa testezi produse fara nici un cost singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti spui parerea in mod cinstit despre acest lucru.

Internetul este plin de bloguri unii doar isi spun of-ul altii vor sa sa fie la moda si altii vor sa informeze. Pentru oricare din cele 3 categorii atunci cand esti la inceput este un vis sa primesti la la diverse firme produse spre testare iar pana atunci te multumesti sa faci review la lucrurile pe care ti le cumperi singur.

Asa ajungem la BUZZStore. BUZZStore este o agentie de marketing dar care promoveaza produse prin BUZZERI (adica tu, noi cei care testam) asta dupa ce primești gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse și servicii. Testand impreuna cu prietenii si familia poti sa iti faci o parere corecta iar astfel poti pe bune sa spui ceva mai mult decat ce aflii dintr-o descriere luata de pe site-ul producatorului. 

Dupa ce ai testat trebuie doar sa vorbesti fie pe blog-ul tau fie pe pagina ta de Facebook, poate vrei sa faci chiar un film pe care sa il pui pe Youtube. Orice mijloc prin care iti transmiti parerile tale despre ce testezi este ok.

In cei cativa ani decand scriu pe acest blog am fost contactat de firma X sau Y si mi se cerea sa public (bineinteles contra cost) un articol despre un eveniment sau despre un produs. De multe ori odata cu cererea mi s-a trimis exact articolul eliminandu-mi posibilitatea de a spune ceea ce cred eu.

Nu sunt de acord cu astfel de practici si nici nu am vrut vreodata sa fac asa ceva. Pentru ca tin la parerea mea mai bine am refuzat un articol platit decat sa semnez un articol cu numele meu dar cu textul aranjat de vreo agentie de marketing.

Revenind la BuzzStore una din dorintele lor este sa iti impartasesti opinile tale , PAREREA TA CONTEAZA (parca era si o campanie acum cativa ani pe TV)

Trebuie sa fi blogger ca sa participi?

Nop, e suficient sa intrii pe BUZZStore sa te inscrii iar dupa ce primesti spre testat ceva spune-ti parerea pe Facebook sau … pe orice alt site.

Costa?

Dap, dar … ei te platesc pe tine sa testezi si daca primesti spre testat un produs iti ramane tine.

Va  trebui sa scriu ce imi spun ei?

Nuuuu, părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse și servicii, pentru ca daca tu ramai incantat de un produs prietenii tai si cei care iti asculta opinia vor fi mult mai interesati de el decat de o reclama la TV.

Mai multe informatii pe BuzzStore.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *