Aplicatie Android pentru desenare grafice, rezolvare functii polinomiale

Graphic Calculator

Pe vremea cand eram eu in liceu sau la facultate astfel de aplicatii erau rare si doar pentru PC, iar calculatoarele de mana care stiau sa traseze graficul unei functii erau scumpe si se puteau achizitiona doar din strainatate.

Vremea a trecut, tehnologia sa imbunatatit si explozia de aplicatii pentru smartphone-uri a facut posibil ca lucrurile de acum cativa ani sa fie ceva simplu si normal.

Graphing Calculator by Mathlab este o astfel de aplicatie pentru Android, se gaseste gratis in Google Play si poate rezolva o serie de calcule de la simple, fractii, functii trigonometrice etc pana la calcule cu functii polinomiale, factorizari, si calcule cu matrici si vectori.

Orice functie poate fi introdusa destul de usor cu ajutorul unei tastaturi special concepute si poate fi trasat graficul ei. Ce este foarte util este export ca imagine a graficului rezultat si salvarea ecuatiilor pentru a nu mai fi reintroduse ulterior.

Aplicatia vine in 2 variante cea Free si versiunea PRO. Versiunea Pro are un pret de 12 RON.

Diferenta dintre cele 2 varsiuni este ca cea free are afisate reclame (nu ar fi o asa mare problema), dar pentru a functiona are nevoie de conexiune de internet. (cele 2 limitari nu mai sunt in versiunea PRO)

Daca esti interesat poti downloada versiunea free de pe Google Play.

Sursa: GadgetTek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *