FunABC pentru Android, Fun cand inveti ABC pentru educatie

Aplicatia FunABC pentru AndroidImi aduc aminte ca în clasa I când am luat eu contact cu primul abecedar lucrurile nu erau atât de haioase ca astăzi și sub nici o forma nu aveau legătură cu tehnologia.

Astăzi a insufla dragoste de a învăța copiilor preșcolari prin intermediul jocurilor educative pe device-uri gen tablete este o posibilitate foarte reala.

FunABC este o astfel de aplicație pentru Android, care se vrea atât un abecedar creat special pentru copii preșcolari cât și o modalitate de a învață copilul tău lucruri simple și draguțe cum ar fi animalele și ce sunete scot ele. (cei care sunt părinti știu despre ce vorbesc, ceilalți … o sa vedeți voi :) )

Aplicația are o interfața simpla care se poate observa în imaginea din articol, se poate naviga cu cele 2 săgeți stânga și dreapta intre litere din alfabet. Pentru fiecare litera este afișat un animaluț desenat foarte haios.

Dacă dai un tap(click) pe imagine auzi sunetul pe care acel animal l-ar scoate, de asemenea poți vedea reprezentarea literei mici și literei mari a inițialei numelui animalului, prin apăsarea cu degetul pe litera poți auzi și pronunția corecta a literei.

Pro:

  • o idee extraordinara de a capta atenția unui copil prin imagini cu animale și sunetele corespunzătoare
  • o interfața simpla foarte ușor de folosit
  •  aplicația este gratuita

Contra:

  • imediat după download aplicația necesita descărcarea a aproximativ 7 mb de date (imagini și sunete), dacă nu ești atent și folosești serviciul de date și nu o conexiune wireless poți sa ai foarte repede cost suplimentar (recomandare sa instalați aplicația și sa o porniți inițial conectați wireless – asta dacă traficul de date este important pt. dus)

Aplicația poate fi descărcata gratuit din Google Play:

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *