Brazi comandati online

Brazi de craciun comandati onlineVin Sărbătorile de iarna și pentru cei care încă țin la tradiția de a avea un brad de Crăciun frumos împodobit exista 2 opțiuni. Prima ar fi un brad artificial luat din supermarket dar … nu te așteptă la miros de brad și nici sa ii oferi copilului sau familiei tale aceeași senzație. In schimb îl poți refolosi și la anul.

O a doua opțiune ar fi un brad natural. Dar pentru cei care citesc acest articol poate sa apară o problema. Poate tu nu vrei sa fie tăiate pădurile pentru a avea un brad timp de o luna după care … îl arunci.

Si poate nu ai timpul necesar sa mergi în piață sa îl alegi, sau sa îl aduci acasă.

Magazinul de Brazi (chiar asa ii spune) – încearcă sa rezolve unele din problemele de mai sus. Online poți sa îți alegi un brad în funcție de dimensiunea dorita, preturile variază intre 90 RON și 350 RON (brazii de 2 metrii) iar în medie un brad de 1.75 m ajunge pana la 250 RON

Preturile variază în funcție de specia aleasa sau de dimensiune.

Tot aici se găsesc și brazi naturali în ghiveci intre 80 cm și 1 m, brad care poate fi replantat după ce trece iarna.

Brazii sunt livrați prin curier rapid și după cum este afișat pe site livrarea este GRATUITA în toate reședințele de județ din Romania dar și în multe alte orașe din Romania.

Daca bradul este “deteriorat” poate fi returnat în 24 de ore.

Mai multe detalii vezi pe Magazinul de Brazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *