Prima mea pagina pe Wikipedia link-uita de Asus

Notificare Wikipedia - pagina mea link-uita de AsusAcum vreo 2 săptămâni eram in căutare de informații despre tabletele de 7 și 8 inch (pentru a achiziționa una). Si asa am ajuns la Asus Memo Pad 8.

Wikipedia este pentru mine o sursa importanta de informații ușor accesibila dar din păcate nu am găsit despre tableta de mai sus nici un articol asa ca am hotărât sa încep eu o pagina fiind și prima pe care o fac pe Wikipedia. (https://en.wikipedia.org/wiki/Asus_Memo_Pad_8)

In acest weekend am primit o notificare pe mail ca pagina a primit un link de pe pagina oficiala pe Wikipedia a companiei Asus . Ieeeee !!! (Pentru unii nu contează mult pt mine e ceva)

Asa ca dacă cineva a fost asa de interesat de câteva rânduri scrise am hotărât sa fac și versiunea in Romana a paginii dar înainte va trebui sa compun și o info-caseta potrivita deoarece versiunea românească are foarte puține disponibile si nici una care sa se potrivească la o pagina pentru o tableta.

 

2 Comments

 1. Oare poti reusi performanta sa pui un link catre pagina ta blog?
  Sa inteleg ca doua saptamani iti trebuie pentru a crea o astfel de pagina sau gresesc?

  1. Autor

   @Mireu,
   pagina se poate scrie în cîteva minute dacă ai tot materialul necesar, e posibil sa iți fie ștearsă dacă contravine regulilor. Cat despre un link către blog deși știu valoarea SEO al unui link de pe Wikipedia (fie el și cu nofollow) nu vad sensul deoarece blogul sau eu ca persoana nu am o asa de mare influenta (notorietate cum numesc ei) încît sa fiu menționat într-o enciclopedie. Scopul nu a fost sa îmi pun un link al meu ci sa contribui cu ceva util celor interesați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *